top of page

Om oss

Om K-Teknik

Vi är specialister på tungt rostskydd

Korrosionsteknik, är som namnet anger, ett företag som har specialiserat sig på att behandla olika material för att förhindra korrosion. Vår kompetens är kvalificerat rostskydd med stor kapacitet, och vi var det första företaget i branschen som är kvalitetscertifierat enligt ISO 9002.

Erfarenhet är vår styrka

Vi har funnit i Stenungsund sedan 1979. Vår ambition är att alltid vara ledande i branschen och vi har den erfarenhet som krävs för att garantera ett förstklassigt resultat. Korrosionsteknik blev 1992 godkänt av Auktorisationsnämnden för rostskyddsmålning.

Snabba jobb, säkra leveranser

Flertalet av våra uppdragsgivare finns inom den petrokemiska industrin, där vi regelbundet utför rostskyddsbehandling enligt i förväg uppgjorda målnings program. Det handlar till största delen om rör med tillhörande stålkonstruktioner. Kravet från våra kunder är högsta kvalitet, snabb process och säkra leveranser då vi ingår i en tillverkningskedja där alla delar måste fungera perfekt. Genom vår kompetens får vi även uppdrag från andra branscher som kräver kvalificerat rostskydd.

Kvalitetscertifierad enligt ISO 9002, ISO 1090

Vi var första företaget i branschen som lyckats kvalitetssäkra vår produktion enligt ISO 9002. Det är en trygghet både för oss själva och för våra kunder.

Huvudkontor

Postadress:
Box 161
444 22 Stenungsund

 

Besöksadress:
Verkstadsvägen 7
444 31 Stenungsund

Förfrågningar

Vid eventuella frågor eller förfrågningar, ring oss på: 0303-664 80

Långt rör inför målning
bottom of page